Henrik Höjsgaard, Nordic Interim Executive Solutions
Henrik Höjsgaard, Nordic Interim Executive Solutions

Vi stärker vårt team i Stockholm med Henrik Höjsgaard som med sin långa erfarenhet av linjeroller i näringslivet och styrelseroller tar med sig en djup förståelse för våra kunders behov. Henrik har i tillägg en internationell bakgrund från Shipping i bl.a. Oslo, London och Hongkong.

”Efter att i 25 år ha suttit i ledande positioner, har jag haft mycket tid att matcha rätt kompetenser för att nå verksamheternas mål. Jag ser fram mot att kunna bidra till att hjälpa våra kunder att lösa sina problem.”

Henrik är uppvuxen i Danmark och kom år 2000 till Sverige som Managing Director för TNT. Karriären fortsatte inom transport och logistik hos Keolis Norden och PostNord, för att sedan växla över till CEO för Proffice Group där han var delaktig i att driva försäljningen och integrationen med Randstad.

2018 kom Henrik som interim VD, via Nordic Interim, till Aleris, ett uppdrag som övergick i en permanent roll. Efter uppköpet av Triton kommer han nu att samarbeta med oss för att ytterligare kunna addera värde för våra kunder och Interim Managers.

Varmt välkommen Henrik!

Kontakta Henrik direkt!