Cecilia Brinck and Björn Henriksson, Nordic Interim
Cecilia Brinck and Björn Henriksson, Nordic Interim

Vi är mycket glada att Cecilia Brinck kommer att ta över rollen som Managing Director för Nordic Interim Sverige från och med idag, den 2 oktober 2023. Cecilia har varit partner på Nordic Interim Sverige sedan 2020.  

Björn Henriksson, som tidigare hade en kombinerad roll som både Managing Director för Sverige och Head of Nordic Region, kommer nu att ha mer tid att fokusera på att leda och utveckla den nordiska verksamheten.  

Med den nya konstellationen kommer vi att kunna vidareutveckla vårt erbjudande till kunder och Executive Interim Managers. 

Cecilia Brinck, Nordic Interim

“Jag är mycket glad över att axla rollen som VD för Nordic Interim Sverige. Vi är på en framgångsrik resa tillsammans. När vårt företag grundades 2003 var Executive Interim Management något nytt i Sverige. Nu, 20 år senare, är det en etablerad lösning som ägare, styrelser och höga chefer använder för att tackla sina mest svåra utmaningar. Det är också en intressant karriärväg för erfarna chefer.  

Jag ser verkligen fram emot att leda Nordic Interim genom att förvalta, stärka och utveckla företaget tillsammans med alla fantastiska kollegor, interim managers, kunder och partners. Dessutom kommer jag också ha möjligheten att fortsätta arbeta med det jag älskar: att träffa människor och stödja våra kunder i olika situationer.” 

Cecilia Brinck

“Jag är mycket glad att lämna över rollen som Managing Director Sverige till Cecilia och ser fram emot att ha mer tid att utveckla hela den nordiska regionen och arbeta närmare våra kunder och Interim Professionals internationellt.” 

Björn Henriksson
Björn Henriksson, Nordic Interim

Som en del av Valtus Group
är vi den största leverantören av Executive Interim-tjänster i Europa.