Thérèse Liljedahl; von Segebaden, Partner Nordic Interim, Sweden
Thérèse Liljedahl; von Segebaden, Partner Nordic Interim, Sweden

Välkommen Thérèse Liljedahl von Segebaden, ny partner i Stockholm!

Thérèse har över 15 års erfarenhet från Executive Search och har stöttat kunder med rekrytering och assessment på CXO-, CEO- och styrelsenivå – både inom privata och börsnoterade företag och Private Equityägda företag. Innan hon kom till Nordic Interim var hon partner och Co-Head för Professional Service inom Novare.

Innan Novare ledde hon en rekryteringstjänst kopplad till Handelshögskolan i Stockholm och har även erfarenhet som konsult på Business Sweden.

”Jag är mycket glad att vara en del av Nordic Interim-teamet! Genom att ansluta mig till det erfarna teamet på Nordic Interim siktar jag på att använda min nästan 20-åriga erfarenhet från Executive Search-branschen för att ytterligare utveckla vår lösning som gör det möjligt för våra klienter att hantera kritiska affärsutmaningar i högsta hastighet. Interim Management ger ett effektivt verktyg för att hantera förändring och utveckling.

För mig ligger attraktionen i det här jobbet i att förstå klientens verklighet, ge stöd, hitta lösningar och ge råd. Att interagera med och utveckla nätverket av Interim Managers är också något jag verkligen ser fram emot. Som en del av det internationella nätverket Valtus Alliance samarbetar vårt nordiska team över gränserna och delar nätverk och kompetenser för att öka det värde vi levererar till våra klienter.”

Therese började på Nordic Interim i oktober 2023 och är placerad på Stockholmskontoret.