Jul- och nyår känns väldigt långt borta. Året är redan på gång och det märks runt omkring oss av våra kunder, vilket leder till full aktivitet också för oss. Vi kan se tillbaka på 2015 som ett av våra mest framgångsrika år, och vi vill tacka båda våra kunder och alla våra fantastiska interimschefer. Vi avslutade 2015 med en hastighet på 100 miljoner kronor och vi har anställt mer personal.

Executive Interim Management ser fram emot en ljus framtid. Ibland förändras grenar eller skapas när nya lösningar föreslås för välkända problem. För 20 år sedan fick Executive Search and Management Consulting fart i Skandinavien och nu är det dags för Executive Interim Management att ta scenen. Jag har arbetat med Innovation Management i ett produktföretag i nästan 20 år och jag uppskattar att vara en del av utvecklingen av nya tjänster i denna tillväxtindustri.

Under det senaste året har vi stöttat våra nationella och internationella kunder med deras mest kritiska utmaningar – att vända säljföretag, effektivisera fabriker, öppna nya marknader, bygga kärnfunktioner, genomföra rationaliseringar, öka effektiviteten i R & amp; D, hantera stora komplexa program eller tillfälligt fylla kritiska ledningspositioner under viktiga övergångsfaser.

Det är särskilt glädjande att fler och fler kunder kontaktar oss istället för, som tidigare, företagskonsultföretag. De har sökt råd baserat på erfarenhet och extra implementeringskraft från individer med en lång och gedigen yrkesbakgrund. Våra kunder har sökt den säkerhet som våra ledare och experter, med mer än 20 års erfarenhet som vet var fallgroparna är, kan ge. Som en klient sa till mig i höstas, “ Jag behöver inte en ny analys, vad jag behöver är visdom och implementeringskraft från erfarna ledare ” Denna trend identifierades av oss redan under hösten 2013 och nu sett det blomstra under 2015. Att utveckla vårt erbjudande för att möta våra kunders behov är något som vi kommer att fortsätta arbeta med.

Björn Henriksson, Managing Partner