Vi är glada att berätta att Nexus Interim nu är Nordic Interim – A Valtus Company. Detta steg markerar början på en ny era i vårt fortsatta uppdrag att vara den ledande leverantören av Executive Interim Management i Norden.

Stärkt internationellt samarbete

Som en del av Valtus Group, Europas ledare inom Executive Interim Management, sedan 2021, stärker vi vår internationella kapacitet. Genom att byta namn till Nordic Interim förenas vi under en gemensam identitet som speglar vår utökade räckvidd och stärker vår position som nordisk ledare inom vårt område.

Samma verksamhet som tidigare

Trots denna förändring kommer vårt engagemang för våra lokala kunder att förbli oförändrat. Vår verksamhet inklusive alla gällande avtal och villkor kommer att fortsätta precis som tidigare. Vårt engagemang för att tillhandahålla utmärkt service till våra kunder kommer att fortsätta att vara vår främsta prioritet.

Nordic Interim representerar vår stärkta internationella kapacitet samtidigt som vi fortfarande är djupt rotade i vårt nordiska ursprung. Vi ser fram emot att berätta för våra kunder mer om vilka möjligheter denna omprofilering öppnar upp och hur vi kan fortsätta arbeta tillsammans för att uppnå deras mål.

Ett nytt kapitel

Sedan Göran Johansson grundade Nexus Interim 2000 har vi arbetat för att skapa ett starkt nätverk av Executive Interim Managers och specialister. Med mer än 1000 genomförda interimsuppdrag och en kandidatdatabas med över 8000 Interim Managers är vi stolta över det förtroende och den kompetens vi byggt upp under de senaste 20 åren.

Som Nordic Interim ser vi fram emot att skriva nästa kapitel i vårt företags historia, samtidigt som vi fortsätter att leverera samma höga servicestandard till våra kunder.