Hem

Moving business forward with Interim Management

Executive Interim Management är en utmärkt lösning när er verksamhet står inför en kritisk utmaning. En interim manager är ingen administratör som fyller en temporär vakans. Han/hon tar ett operationellt ansvar och levererar i linje med uppdragets syfte, mål och krav. Det kan handla om roller såsom CEOCFO, HR-direktör, IT-direktör/CIO Supply Chain Manager eller en kvalificerad funktionell specialist eller projektledare.

Om Interim Management

Nordic Interim hittar den rätta lösningen

Vi löser era utmaningar – vi identifierar rätt ledare som har gjort samma sak flera gånger tidigare. Att lösa affärskritiska och komplexa utmaningar kräver erfarenhet av vad som fungerar och vad som inte fungerar och hur man leder en organisation genom en förändring.

Vårt företag

Ett globalt nätverk av interimschefer

Tillsammans med ledande Interim Management-leverantörer över hela världen arbetar vi över gränserna för att lösa komplexa och omfattande internationella uppdrag för våra kunder.

Om Valtus Group

Kontor i 6 länder

  • Mer än 20 år i branschen med egna kontor i Sverige, Finland, Danmark, Österrike, Frankrike & Storbritannien
  • En global räckvidd i över 16 länder
  • Över 850+ uppdrag genomförs varje år inom koncernen
  • Ett unikt nätverk i Norden
  • Skräddarsydda lösningar och en personlig touch för varje kunds behov
  • Sekretess och etik på högsta nivå

Om oss

Interim Management är det bästa av två världar

I dagens intensiva företagsklimat behöver man en flexibel organisation som snabbt och effektivt kan reagera på förändringar, hot och möjligheter. Men vad gör man när det inte finns tid att rekrytera eller finansiellt utrymme för att engagera en traditionell managementkonsult? Lösningen för ett allt mer ökande antal organisationer – både inom privat och offentlig sektor – är Executive Interim Management. Med kort varsel får verksamheten in en kvalificerad ledare eller specialist som tar ett operationellt ansvar med fullt fokus på uppdraget. Du får ledarskapet, analysen, strategin, och implementeringen.

Om Interim Management

Interim Management är det bästa från executive search och management consulting.