From left: Janeric Peterson, Cecilia Brinck, and Björn Henriksson. Nordic Interim
From left: Janeric Peterson, Cecilia Brinck, and Björn Henriksson. Nordic Interim

Sedan vår start år 2004 har vi varit en del av branschens utveckling. Idag är vi det ledande företaget inom Executive Interim Management i Norden.

Nordic Interim grundades av Janeric Peterson, Novare Human Capital och Odgers Berntson Sweden.

Janeric, dåvarande Managing Partner för företaget, beskriver början som en blank sida med en otrolig potential: “Vi var tvungna att göra allting från grunden. Vi hade ingen varumärkesprofil, inga resurser men ändå rullade verksamheten ganska bra, även om det har tagit tid. Vi hade tålamod, uthållighet och ett stort mått seriositet.”

Ett av målen var alltid att bli ledande på den nordiska marknaden, vilket är anledningen till att namnet Nordic Interim valdes. Idag, tillsammans med Valtus Group och vårt globala nätverk av Interim Managementleverantörer Valtus Alliance, hjälper vi våra kunder över hela världen.

“I dag har vi en bransch som växer med cirka 10-15% per år, och allt fler erfarna ledare söker aktivt att bli Interim Professionals. Att använda sig av Executive Interim Management är något som allt fler ägare, styrelser och företagsledningar ser som ett kostnadseffektivt sätt att lösa utmaningar här och nu.”, säger Björn Henriksson, Head of Nordic Region.

Vår Managing Partner Cecilia Brinck säger: “Tillsammans med mina fantastiska kollegor, Interim Managers, kunder och partners kommer jag att fortsätta stärka och utveckla företaget. Vi brinner alla för att arbeta med människor och stödja våra kunder i olika situationer.”

Vi ser fram emot framtiden med tillförsikt och kommer att fortsätta att växa!

Läs mer om Nordic Interim här: https://nordicinterim.com/our-company/

Läs vår intervju med Janeric Peterson här: https://nordicinterim.com/articles/our-story/


#Jubileum #InterimManagement #ExecutiveManagement