From left. Niklas Björklund, Kari Peuhkuri, and Jan Långbacka
From left. Niklas Björklund, Kari Peuhkuri, and Jan Långbacka

Vi har glädjen att berätta att en ny generation nu tar över ledningen av Nordic Interim Finland. Efter många års hängivet arbete och visionär ledning lämnar Kari Peuhkuri över ledarskapet till ett dynamiskt och kompetent team lett av Jan Långbacka och Niklas Björkman. Med nya perspektiv, energi och passion för att utmana gränserna är detta en naturlig utveckling av vårt företag. Jan och Niklas vision och engagemang kommer att accelerera tillväxten och förmågan att hjälpa kunder med affärskritiska behov.

“Det har varit en fantastisk resa sedan starten i maj 2013, och jag är tacksam för det utmärkta samarbetet vi haft med våra grundare Fairchild och Odgers Berndtson, samt våra kollegor i Sverige. I december 2020 blev Nordic Interim en del av Valtus Group, vilket gjort det möjligt för oss att stötta våra kunder än mer effektivt internationellt. Utvecklingen och tillväxten av våra tjänster och den feedback vi har fått från våra kunder har överträffat alla förväntningar jag kunde föreställa mig när vi startade för 11 år sedan. Det är nu dags att låta mitt fantastiska team ta Nordic Interim Finland till nästa nivå. Jan och Niklas, tillsammans med Pia, Minna och jag själv, kommer att fortsätta utveckla Executive Interim Management i Finland och stärka vår position som marknadsledare.”, säger Kari Peuhkuri.

Jan Långbacka, Managing Partner: “Med en bred erfarenhet av ledarskap och som Executive Interim Manager, vet jag att Executive Interim Management är en fantastisk lösning på kritiska utmaningar. Jag är både hedrad och glad över att ta mig an rollen som Managing Partner för Nordic Interim Finland. Vi är väl rustade för att stötta våra kunder att lyckas i en instabil, komplex och osäker finansiell omvärld. Vi erbjuder win-win-solutions där våra kunder får tillgång till den bästa kompetensen genom vårt nätverk och våra Interim Executives får tillgång till de mest spännande uppdragen på marknaden. Eftersom Interim Management möter behoven hos både Interim Managers och organisationer är jag övertygad om att branschen kommer att fortsätta att växa kraftigt. Jag ser fram emot en fantastisk resa där vi hjälper våra kunder att växa och utvecklas, ger våra Interim Executives fantastiska möjligheter och där vi växer branschen tillsammans med våra fantastiska kollegor i Finland, Norden och Europa.”

Niklas Björkman, Managing Partner: “Efter att ha arbetat inom flera branscher och länder under min karriär ser jag fram emot att driva tillväxtagendan för både Nordic Interim och Valtus Group. Affärsverksamheten för Executive Interim Management är i en mycket intressant fas med betydande möjligheter och erbjuder ett stort mervärde för våra kunder, oavsett var behovet finns. Att vara verkligt ‘glocal’ är en konkurrensfördel, en framgångsfaktor till varför kunder väljer att arbeta med oss i Finland och utomlands.”