Tillsammans med Dr. Maier + Partner lanserar Valtus Group Valtus i Tyskland. Expansionen i Tyskland, en väletablerad marknad värderad till över 2,75 miljarder Euro, markerar ett betydande steg i att stärka Valtus Groups närvaro i en av Europas viktigaste ekonomier.

Högkvalitativa tjänster för Executive Interim Management i Tyskland

Grunden för det strategiska samarbetet är Valtus Group och Dr. Maier + Partners långa erfarenhet av att interagera med ledare på högsta nivå. Genom att dra nytta av vår samlade expertis och lokala kunskaper erbjuder vi tillsammans att exceptionella lösningar inom Executive Interim Management till både tyska och internationella kunder.

Samarbetet i Tyskland representerar ett strategiskt steg för Valtus Group och möjliggör en stärkt geografisk närvaro och lokal förståelse. Genom lanseringen av Valtus växer vi vår närvaro i DACH-regionen där vi förvärvade Management Factory i Österrike år 2022.

Med framgångsrika förvärv och integrationer sedan 2018 och lanseringen av Valtus Alliance 2023, är vi väl kvalificerade att hantera komplexa situationer och erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder över hela världen med kontor i 13 länder: Österrike, Storbritannien, Sverige, Belgien, Brasilien, Danmark, Frankrike, Finland, Tyskland, Italien, Norge, Singapore och Spanien.

”Denna joint venture är en betydande tillgång för Valtus Groups framgångsrika etablering i DACH-regionen och vi är övertygade om att vårt samarbete med Dr. Maier + Partner på en mogen marknad är ett effektivt sätt att accelerera vår tillväxt.”, säger Philippe Soullier, Ordförande för Valtus Group.

”Vi är mycket glada över samarbetet med Valtus Group och är övertygade om att vi har mycket att lära av varandra. Vårt mål är att tillsammans erbjuda tjänster för Executive Interim Management av högsta kvalitet samtidigt som vi delar vår djupa kunskap om lokala marknader.” Heinrich Schaible, Managing Partner på Dr. Maier + Partner.

”Jag är mycket glad över vårt partnerskap med Dr. Maier + Partner i Tyskland. Denna joint venture är en viktig del i vår internationella tillväxtagenda och är avgörande för våra internationella samarbeten.” Aymeric Bas, Managing Partner International på Valtus